Вакансия
Менеджер з нерухомості

Наша агенція Ріелтор була заснована у 2006 році, і є однією з найкращих на ринку нерухомості Івано-Франківської області. У зв’язку з розширенням пропонуємо роботу ціленаправленим, енергійним, комунікабельним людям.

Пропонуємо:
роботу у мегапозитивному колективі, офіс у самому серці Івано-Франківськ (площа Ринок, 10/4 — вигляд на ратушу);
вигідні умови співпраці;
бонуси у вигляді безплатної реклами;
професіональний розвиток;
підтримку ведучих спеціалістів з досвідом роботи від 8 років, які завжди допоможуть, підкажуть, навчать і взагалі вони у нас Супер!; тренінги, семінари, майстер-класи; юридична підтримка; робота в агенції з бездоганною репутацією; офіційне оформлення.

Вимоги:
вища освіта,
навички у веденні перемовин,
бажання розвиватись,
орієнтація на результат,
бажано досвід роботи.

Якості:
комунікабельність,
неконфліктність,
доброзичливість,
самоорганізованість,
відповідальність,
порядність,
позитивне налаштування.

Категория:Строительcтво / недвижимость

Подкатегория:Менеджер по недвижимости

Город:Украина, Ивано-Франковск

Дата размещения:05.04.24

Заголовок:вакансия Менеджер з нерухомості Ивано-Франковск

Работодатель

Агентство нерухомості Ріелтор

адрес: площа Ринок, 10/4
телефон: +380971438284
email:

Информация о компании

Продаж, купівля, обмін, оренда житлової нерухомості - квартири, особняки, житлові будинки, котеджі в Івано-Франківську та області - первинний і вторинний ринки; комерційна нерухомість - гіпермаркети, торгові центри, магазини, мінімаркети, ресторани, кафе, бари, офіси, розважальні заклади, оптові бази і т.п.; виробнича нерухомість - цілісні майнові комплекси, готовий бізнес, окремі цехи, склади, АПК і т.д.; земельні ділянки - під будівництво гіпермаркетів, від 1 до 10 га, торгових центрів, виробничих підприємств, житлових багатоповерхових будинків, житлових приватних будинків, котеджів. Малі та великі інвестиційні проекти. Експертна оцінка. Супровід при оформленні договору купівлі-продажу, оформленні кредиту і т.ін. Комісію нам платять власники нерухомості по ексклюзивним договорам. Для покупців в нас є варіанти на любий смак та ціновий діапазон - Велика база нерухомості ведеться з 2006 р. Власникам допоможемо швидко та вигідно продати свою нерухомість, будь-то квартира чи особняк, комерційна нерухомість або земельна ділянка. В складі агентства працюють два сертифікованих ріелтора та один сертифікований оцінювач. Агентство входить до складу Української асоціації фахівців з нерухомості та Національної асоціації ріелторів США (NAR).

закрыть Паспорт

Логин (Регистрация):
Пароль:

Забыл свой пароль…