Доброго дня. Я EXECUTIVE CHEF, HEAD OF THE KITCHEN(Бренд-Ш
Маю великий досвід у відкриті закладу з "НУЛЯ".
Моє резюме
1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан «LeProcope» Кухар:
- Навчання рецептами Класичною Французької кухні;
- Набуття практичних навичок кухаря;
- Практичне закріплення набутих навичок.
1993-1995рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори» Кухар, Старший кухар:
- Продовження закріплення навичок на посаді кухарем;
- Початок праці на посаді старшого кухаря;
- Допомога закладу в розробці нового меню;
- Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.
1995-1998рр. Кабардино-Балка
- Продовження закріплення професійних навичок;
- Стажування і практика на посаді шеф-кухаря;
- Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу.
1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель
2001р.Україна м. Львів; ресторан «Кактус»;
2005р.ресторан «Вежа Крамарів» ExecutiveChef, Су-Шеф,
Шеф Кухні:
- Відкриття ресторану з «0»;
- Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв;
- Підбір та навчання персоналу;
- Навчання персоналу для роботи на новому обладнані;
- Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.
2005-2022рр.Пол
2006р.м. Львів ресторан «Мушкетер»;
2008р.м. Євпаторія ресторан «Замок Вікінгів»;
2012р. м. Тернопіль(Заліщ
2013р.м. Хмельницький(Ду
2015-2022р.Куро
- Відкриття ресторану з «0»;
- Розвиток різного меню;
- Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню;
- Робота з доставкою продуктів;
- Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.
Сертифікований від: американської компанії «WorldPoloniaBu
Категория:Сфера обслуживания
Подкатегория:Повар
Город:Украина, Львов
Зарплата от:27000 грн.
График работы:постоянная в офисе
Дата размещения:02.03.23
Заголовок:резюме Шеф-кухар Львов
телефон: 0965655848 | |
email: |