Резюме
Шеф-Кухар професійно розробе меню.

Шеф-кухар з 27 річним досвідом, з них 20 років за кордоном (Польща, Франція, Україна), 16 останніх років на посаді шеф-кухаря, Executive chef, шукає роботу в ресторані. Розробляю різне меню, складаю калькуляції. Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв. Готую ексклюзивні замовлення. Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнесу. Великий досвід у відкритті ресторанів з "нуля". Сертифікований міжнародним клубом Шеф-кухарів. Готовий до переїзду в Карпати та другі райони України. Кухня - серце кожного ресторану. А шеф-кухар – той, хто змушує це серце працювати, хто вдихає в нього життя. Я Executive Chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні.

Категория:Сфера обслуживания

Подкатегория:Повар

Город:Украина, Львов

Зарплата от:1 грн.

График работы:не указано

Дата размещения:06.06.17

Заголовок:резюме Шеф-Кухар професійно розробе меню. Львов

Информация о соискателе
Олег Леонідович
Возраст: 53
Город: Украина, Львов
Знание языка: Російська, Польська
Опыт работы: больше 10 лет
Образование: среднее специальное
Учебное заведение, специальность:
ВВАТУ
Стаж работы:
Ресторани Європи, України, Росії
Профессиональные навыки:
Шеф-кухар з 20 річним досвідом,з них 10 років за кордоном(Польща,Франція,Росія),12 останіх років на посаді шеф-кухара,Executive chef,шукає роботу в ресторані.
Розробляю різне меню,складаю калькуляції.Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв.Готую ексклюзівні замовленя.
Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнеса.Великий досвід у відкритті ресторанів з "нуля".Сертіфікован міжнародним клубом Шеф-кухарів.
Готов до переїзду в Крим,Карпати і т.д.
Я Executive chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні.


Мої обов'язки:

* аналіз наявного асортименту з точки зору оборотності вкладених грошових коштів, аналіз логістичних потоків на виробничому майданчику з точки зору оптимізації трудовитрат на виробництво і відповідність санітарним нормам
* внесення пропозицій по оптимізації виробництва продуктів компанії з точки зору ціна-якість-задоволеність клієнтів
* розробка і впровадження єдиної системи якості продукції і подачі блюд;
* складання єдиного меню для усіх закладів мережі і відлагоджена система порядку розміщення блюд в меню; організація контролю відробітку нових блюд;
* контроль за дотриманням санітарних норм і правил;
* розподіл виробничого простору на цехи і зони;
* контроль зберігання сировини, товарів, готової продукції, дотримання товарного сусідства;
* організація системи контролю термінів придатності сировини і готової продукції;
* організація технологічних потоків на виробництві;
* складання і розрахунок технологічних і калькуляційних карт;
* розставляння персоналу згідно з технологічною схемою;
* ведення виробничого контролю,
* проведення інвентаризацій, планових і позапланових перевірок торгових точок компанії.

Прохання не пропонувати місця роботи, де вимогають стажування, як початок співпраці.


Моє резюме:

Професійні навики: 1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан «Le Procope»
Кухар
• Навчання рецептам Класичної Французької кухні.
• Надбання практичних навиків кухаря.
• Практичне закріплення придбаних навиків.

1993-1995рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори»
Кухар, Старший кухар
• Продовження закріплення навиків на посаді кухарем.
• Початок праці на посаді старшого кухаря.
• Допомога закладу в розробці нового меню.
• Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.

1995-1998рр. Росія м. Нальчик ресторан-готель «Долинськ»
Кухар, Старший кухар
• Продовження закріплення професійних навиків.
• Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.
• Участь і допомога в розвитку ресторанного бізнесу.

1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Ikar»
Шеф-кухар
• Розробка меню, поновлення і впровадження нових страв.
• Підбір і навчання персоналу.
• Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.
• Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.

2005-2010рр.Польща, Росія, Україна(Карпати, Крим) ресторани готелів
Шеф-кухар
• Розвиток різномастого меню.
• Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.
• Робота з доставкою продуктів.
• Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.

З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni
Контакты
телефон:
0965655848
email:

закрыть Паспорт

Логин (Регистрация):
Пароль:

Забыл свой пароль…